Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27591
Title: | Вплив жиро-магнетитової суспензії на функціонально-технологічні показники яловичого фаршу |
Authors: | Євлаш, Вікторія Владленівна Скуріхіна, Людмила Андрониківна Цихановська, Ірина Василівна Александров, Олександр Валентинович |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Євлаш В. В., Скуріхіна Л. А., Цихановська І. В., Александров О. В. Вплив жиро-магнетитової суспензії на функціонально-технологічні показники яловичого фаршу. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 247-248. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27591 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_247-248.pdf | 124.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.