Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27581
Title: Вплив добавки йодобілкової на фізико-хімічні показники соусів емульсійного типу
Authors: Бакіров, Мюшфік Панах огли
Головко, Тетяна Миколаївна
Якубян, С.
Япиджи, С.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бакіров М. П., Головко Т. М., Якубян С., Япиджи С. Вплив добавки йодобілкової на фізико-хімічні показники соусів емульсійного типу. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 209-210.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27581
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_209-210.pdf99.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.