Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27581
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБакіров, Мюшфік Панах огли-
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorЯкубян, С.-
dc.contributor.authorЯпиджи, С.-
dc.date.accessioned2023-03-21T08:19:07Z-
dc.date.available2023-03-21T08:19:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБакіров М. П., Головко Т. М., Якубян С., Япиджи С. Вплив добавки йодобілкової на фізико-хімічні показники соусів емульсійного типу. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 209-210.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27581-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив добавки йодобілкової на фізико-хімічні показники соусів емульсійного типуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_209-210.pdf99.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.