Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27580
Назва: Механізми ультразвукової інтенсифікації масообмінних процесів під час соління м'яса
Автори: Коренець, Юрій Миколайович
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Коренець Ю. М., Постнов Г. М., Червоний В. М. Механізми ультразвукової інтенсифікації масообмінних процесів під час соління м'яса. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 155-156.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27580
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_155-156.pdf89.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.