Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27580
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоренець, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorПостнов, Геннадій Михайлович-
dc.contributor.authorЧервоний, Віталій Миколайович-
dc.date.accessioned2023-03-21T08:16:11Z-
dc.date.available2023-03-21T08:16:11Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКоренець Ю. М., Постнов Г. М., Червоний В. М. Механізми ультразвукової інтенсифікації масообмінних процесів під час соління м'яса. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 155-156.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27580-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМеханізми ультразвукової інтенсифікації масообмінних процесів під час соління м'ясаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_155-156.pdf89.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.