Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27564
Назва: Вибір технічного оснащення для виробництва екстрактів із пектиновмісної сировини
Автори: Гринченко, Наталія Геннадіївна
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Пивоваров, Павло Петрович
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гринченко Н. Г., Тютюкова Д. О., Пивоваров П. П. Вибір технічного оснащення для виробництва екстрактів із пектиновмісної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 237-238.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27564
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_237-238.pdf147.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.