Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27564
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, Наталія Геннадіївна-
dc.contributor.authorТютюкова, Дар’я Олександрівна-
dc.contributor.authorПивоваров, Павло Петрович-
dc.date.accessioned2023-03-21T06:50:21Z-
dc.date.available2023-03-21T06:50:21Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГринченко Н. Г., Тютюкова Д. О., Пивоваров П. П. Вибір технічного оснащення для виробництва екстрактів із пектиновмісної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 237-238.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27564-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВибір технічного оснащення для виробництва екстрактів із пектиновмісної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_237-238.pdf147.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.