Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27528
Title: | Експериментальні дослідження зміни середнього діаметра часточок дисперсної фази в молоці від тривалості ультразвукової обробки |
Authors: | Постнова, Ольга Миколаївна Червоний, Віталій Миколайович Постнов, Олександр Станіславович |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Постнова О. М., Червоний В. М., Постнов О. С. Експериментальні дослідження зміни середнього діаметра часточок дисперсної фази в молоці від тривалості ультразвукової обробки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 87-88. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27528 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_87-88.pdf | 156.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.