Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27528
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПостнова, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorЧервоний, Віталій Миколайович-
dc.contributor.authorПостнов, Олександр Станіславович-
dc.date.accessioned2023-03-20T15:12:07Z-
dc.date.available2023-03-20T15:12:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПостнова О. М., Червоний В. М., Постнов О. С. Експериментальні дослідження зміни середнього діаметра часточок дисперсної фази в молоці від тривалості ультразвукової обробки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 87-88.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27528-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЕкспериментальні дослідження зміни середнього діаметра часточок дисперсної фази в молоці від тривалості ультразвукової обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_87-88.pdf156.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.