Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27523
Название: Безвідходна технологія м'якого козиного сиру
Авторы: Рижкова, Таїсія Миколаївна
Лиходій, К.С.
Дмитриков, Валерій Павлович
Дюкарева, Галина Іванівна
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Рижкова Т. М., Лиходій К. С., Дмитриков В. П., Дюкарева Г. І. Безвідходна технологія м'якого козиного сиру. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 287-288.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27523
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_287-288.pdf102.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.