Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27523
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижкова, Таїсія Миколаївна-
dc.contributor.authorЛиходій, К.С.-
dc.contributor.authorДмитриков, Валерій Павлович-
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.date.accessioned2023-03-20T15:03:05Z-
dc.date.available2023-03-20T15:03:05Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Лиходій К. С., Дмитриков В. П., Дюкарева Г. І. Безвідходна технологія м'якого козиного сиру. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 287-288.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27523-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleБезвідходна технологія м'якого козиного сируuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_287-288.pdf102.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.