Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27494
Назва: Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавок
Автори: Пілюгіна, Інна Сергіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Шматченко, Наталля Сергіївна
Губський, Сергій Михайлович
Ключові слова: антиоксидант;мармелад;кластерний аналіз
Дата публікації: 2016
Видавництво: Київ: НУХТ
Бібліографічний опис: Пілюгіна І. С., Артамонова М. В, Шматченко Н. В., Губський С. М. Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавок. «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»: матеріали Міжнар. наук.-практ. конференцій. Київ: НУХТ, 2016. С. 159-163.
Короткий огляд (реферат): Метою цієї роботи було визначення АОЄ дрібнодисперсних рослинних добавок, обумовлених водорозчинними антиоксидантами, такими як аскорбінова кислота, поліфеноли тощо, та мармеладно-пастильних виробів з використанням цих рослинних кріодобавок. Для оцінки антиоксидантних властивостей виробів використовували дані методу кулонометричного титрування з електрогенерованим бромом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27494
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pilyuhina_artamonova_vyvchennya_antyoksydantnykh_vlastyvostey_konf_NUKHT_2016_159-163.pdf2.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.