Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27494
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПілюгіна, Інна Сергіївна-
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorШматченко, Наталля Сергіївна-
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2023-03-20T12:49:42Z-
dc.date.available2023-03-20T12:49:42Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПілюгіна І. С., Артамонова М. В, Шматченко Н. В., Губський С. М. Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавок. «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»: матеріали Міжнар. наук.-практ. конференцій. Київ: НУХТ, 2016. С. 159-163.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27494-
dc.description.abstractМетою цієї роботи було визначення АОЄ дрібнодисперсних рослинних добавок, обумовлених водорозчинними антиоксидантами, такими як аскорбінова кислота, поліфеноли тощо, та мармеладно-пастильних виробів з використанням цих рослинних кріодобавок. Для оцінки антиоксидантних властивостей виробів використовували дані методу кулонометричного титрування з електрогенерованим бромом.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКиїв: НУХТuk_UA
dc.subjectантиоксидантuk_UA
dc.subjectмармеладuk_UA
dc.subjectкластерний аналізuk_UA
dc.titleВивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pilyuhina_artamonova_vyvchennya_antyoksydantnykh_vlastyvostey_konf_NUKHT_2016_159-163.pdf2.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.