Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27494
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пілюгіна, Інна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Артамонова, Майя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Шматченко, Наталля Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Губський, Сергій Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-20T12:49:42Z | - |
dc.date.available | 2023-03-20T12:49:42Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Пілюгіна І. С., Артамонова М. В, Шматченко Н. В., Губський С. М. Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавок. «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»: матеріали Міжнар. наук.-практ. конференцій. Київ: НУХТ, 2016. С. 159-163. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27494 | - |
dc.description.abstract | Метою цієї роботи було визначення АОЄ дрібнодисперсних рослинних добавок, обумовлених водорозчинними антиоксидантами, такими як аскорбінова кислота, поліфеноли тощо, та мармеладно-пастильних виробів з використанням цих рослинних кріодобавок. Для оцінки антиоксидантних властивостей виробів використовували дані методу кулонометричного титрування з електрогенерованим бромом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Київ: НУХТ | uk_UA |
dc.subject | антиоксидант | uk_UA |
dc.subject | мармелад | uk_UA |
dc.subject | кластерний аналіз | uk_UA |
dc.title | Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pilyuhina_artamonova_vyvchennya_antyoksydantnykh_vlastyvostey_konf_NUKHT_2016_159-163.pdf | 2.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.