Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27469
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Гревцева, Наталія Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.contributor.author | Брикова, Тетяна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-20T11:57:06Z | - |
dc.date.available | 2023-03-20T11:57:06Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Касабова К. Р., Брикова Т. М. Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конференції: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 291-292. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27469 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_291-292.pdf | 89.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.