Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27469
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorГревцева, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.contributor.authorБрикова, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-03-20T11:57:06Z-
dc.date.available2023-03-20T11:57:06Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Гревцева Н. В., Касабова К. Р., Брикова Т. М. Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конференції: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 291-292.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27469-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_291-292.pdf89.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.