Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27469
Назва: Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробів
Автори: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Брикова, Тетяна Миколаївна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Касабова К. Р., Брикова Т. М. Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конференції: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 291-292.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27469
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_291-292.pdf89.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.