Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27462
Название: Визначення якості сметани різних виробників, що реалізується в супермаркетах міста Харкова
Авторы: Скирда, Олена Євгенівна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Черевична, Наталія Іванівна
Попова, Тетяна Миколаївна
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Скирда О. Є., Селютіна Г. А., Черевична Н. І., Попова Т. М. Визначення якості сметани різних виробників, що реалізується в супермаркетах міста Харкова. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 303-304.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27462
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_303-304.pdf106.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.