Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27462
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСкирда, Олена Євгенівна-
dc.contributor.authorСелютіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorЧеревична, Наталія Іванівна-
dc.contributor.authorПопова, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-03-20T11:48:48Z-
dc.date.available2023-03-20T11:48:48Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСкирда О. Є., Селютіна Г. А., Черевична Н. І., Попова Т. М. Визначення якості сметани різних виробників, що реалізується в супермаркетах міста Харкова. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 303-304.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27462-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення якості сметани різних виробників, що реалізується в супермаркетах міста Харковаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_303-304.pdf106.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.