Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27462
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скирда, Олена Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Селютіна, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Черевична, Наталія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Попова, Тетяна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-20T11:48:48Z | - |
dc.date.available | 2023-03-20T11:48:48Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Скирда О. Є., Селютіна Г. А., Черевична Н. І., Попова Т. М. Визначення якості сметани різних виробників, що реалізується в супермаркетах міста Харкова. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 303-304. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27462 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Визначення якості сметани різних виробників, що реалізується в супермаркетах міста Харкова | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_303-304.pdf | 106.06 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.