Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27434
Title: Система забезпечення безпечності харчових продуктів – НАССР
Authors: Назаренко, К. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Карбівнича, Т. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Назаренко К. С. Система забезпечення безпечності харчових продуктів – НАССР. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Карбівнича Т. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 460.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27434
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_460.pdf142.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.