Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27352
Назва: Вплив низькотемпературного подрібнення на руйнування білок-хітинових комплексів печериць
Автори: Кравченко, І. В.
Дата публікації: 25-кві-2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кравченко І. В. Вплив низькотемпературного подрібнення на руйнування білок-хітинових комплексів печериць. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С. Харків. 2012. Ч. 1. С. 104
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27352
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-104.pdf215.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.