Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27351
Название: Дослідження якості дрібнодисперсних вітамінних порошків із винограду і ревеню черешкового, отриманих за допомогою кріогенного подрібнення
Авторы: Козюрін, Д. М.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Козюрін Д. М. Дослідження якості дрібнодисперсних вітамінних порошків із винограду і ревеню черешкового, отриманих за допомогою кріогенного подрібнення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Соколова Л. М., Лосєва С. М. Харків. 2012. Ч. 1. С. 103
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27351
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-103.pdf230.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.