Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27343
Title: Кріогенна нанотехнологія отримання дрібнодисперсних ароматичних добавок із часнику
Authors: Граділь, У. І.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Граділь У. І. Кріогенна нанотехнологія отримання дрібнодисперсних ароматичних добавок із часнику. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Юр’єва О. О. Харків. 2012. Ч. 1. С. 99
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27343
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-99.pdf138.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.