Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27259
Title: Особливості процесу надання послуг у готелях
Authors: Кононенко, Т. П.
Полстяна, Н. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Особливості процесу надання послуг у готелях. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 161-162
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27259
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-161-162.pdf141.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.