Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27259
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кононенко, Т. П. | - |
dc.contributor.author | Полстяна, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-17T15:18:47Z | - |
dc.date.available | 2023-03-17T15:18:47Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Особливості процесу надання послуг у готелях. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 161-162 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27259 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14 | - |
dc.title | Особливості процесу надання послуг у готелях | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t2_15.05.19-161-162.pdf | 141.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.