Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27255
Title: Актуальність упровадження системи адаптивного інноваційного управління розвитком підприємств готельноресторанного господарства.
Authors: Давидова, О. Ю.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Давидова О. Ю. Актуальність упровадження системи адаптивного інноваційного управління розвитком підприємств готельноресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 155-156
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27255
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-155-156.pdf135.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.