Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27224
Title: Модернізація процесу варення формованих кулінарних виробів та апарат для його реалізації
Authors: Шевченко, Андрій Олександрович
Козін, Сергій Миколайович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шевченко А. О., Козін С. М. Модернізація процесу варення формованих кулінарних виробів та апарат для його реалізації Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 185-186.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27224
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_185-186.pdf94.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.