Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27224
Title: | Модернізація процесу варення формованих кулінарних виробів та апарат для його реалізації |
Authors: | Шевченко, Андрій Олександрович Козін, Сергій Миколайович |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шевченко А. О., Козін С. М. Модернізація процесу варення формованих кулінарних виробів та апарат для його реалізації Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 185-186. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27224 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_185-186.pdf | 94.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.