Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27224
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorКозін, Сергій Миколайович-
dc.date.accessioned2023-03-17T14:01:37Z-
dc.date.available2023-03-17T14:01:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationШевченко А. О., Козін С. М. Модернізація процесу варення формованих кулінарних виробів та апарат для його реалізації Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 185-186.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27224-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМодернізація процесу варення формованих кулінарних виробів та апарат для його реалізаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_185-186.pdf94.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.