Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27216
Название: Перспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукції
Авторы: Щербакова, Тетяна Віталіївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Гапонцева, Оксана Володимирівна
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Щербакова Т. В., Селютіна Г. А., Гапонцева О. В. Перспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукції. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 319-320.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27216
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_319-320.pdf98.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.