Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27216
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩербакова, Тетяна Віталіївна-
dc.contributor.authorСелютіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorГапонцева, Оксана Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-03-17T13:50:24Z-
dc.date.available2023-03-17T13:50:24Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЩербакова Т. В., Селютіна Г. А., Гапонцева О. В. Перспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукції. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 319-320.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27216-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_319-320.pdf98.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.