Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27216
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Щербакова, Тетяна Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Селютіна, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Гапонцева, Оксана Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-17T13:50:24Z | - |
dc.date.available | 2023-03-17T13:50:24Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Щербакова Т. В., Селютіна Г. А., Гапонцева О. В. Перспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукції. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 319-320. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27216 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_319-320.pdf | 98.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.