Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПілюгіна, I. C.-
dc.contributor.authorЖегус, О. В.-
dc.date.accessioned2023-03-17T13:43:39Z-
dc.date.available2023-03-17T13:43:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПілюгіна I. C., Жегус О. В. Вплив споживчих переваг на формування асортименту маршмелоу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 123-124.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27208-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВплив споживчих переваг на формування асортименту маршмелоуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_123-124.pdf783.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.