Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27190
Title: | Методологічні підходи до формування національної політики харчування населення |
Authors: | Яцун, Леонід Миколайович |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Яцун Л. М. Методологічні підходи до формування національної політики харчування населення. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.- практ. конференції: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 196-198. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27190 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_196-198.pdf | 86.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.