Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27190
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯцун, Леонід Миколайович-
dc.date.accessioned2023-03-17T13:32:03Z-
dc.date.available2023-03-17T13:32:03Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЯцун Л. М. Методологічні підходи до формування національної політики харчування населення. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.- практ. конференції: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 196-198.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27190-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМетодологічні підходи до формування національної політики харчування населенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_196-198.pdf86.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.