Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27190
Title: Методологічні підходи до формування національної політики харчування населення
Authors: Яцун, Леонід Миколайович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Яцун Л. М. Методологічні підходи до формування національної політики харчування населення. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.- практ. конференції: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 196-198.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27190
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_196-198.pdf86.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.