Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27127
Название: Переваги та недоліки бюджетування на підприємстві – суб’єкті ЗЕД
Авторы: Чернишова, Л. О.
Столпер, Р. Ю.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Чернишова Л. О., Столпер Р. Ю. Переваги та недоліки бюджетування на підприємстві – суб’єкті ЗЕД. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 95-96
Серия/номер: Міжнародна економіка;Секція 11
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27127
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t2_15.05.19-95-96.pdf143.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.