Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27127
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧернишова, Л. О.-
dc.contributor.authorСтолпер, Р. Ю.-
dc.date.accessioned2023-03-17T12:04:55Z-
dc.date.available2023-03-17T12:04:55Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationЧернишова Л. О., Столпер Р. Ю. Переваги та недоліки бюджетування на підприємстві – суб’єкті ЗЕД. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 95-96uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27127-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМіжнародна економіка;Секція 11-
dc.titleПереваги та недоліки бюджетування на підприємстві – суб’єкті ЗЕДuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t2_15.05.19-95-96.pdf143.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.