Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27127
Title: Переваги та недоліки бюджетування на підприємстві – суб’єкті ЗЕД
Authors: Чернишова, Л. О.
Столпер, Р. Ю.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Чернишова Л. О., Столпер Р. Ю. Переваги та недоліки бюджетування на підприємстві – суб’єкті ЗЕД. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 95-96
Series/Report no.: Міжнародна економіка;Секція 11
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27127
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-95-96.pdf143.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.