Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27108
Title: Технологічні аспекти виробництва замороженого десерту парфе-мікс
Authors: Шевченко, Т. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шевченко Т. В. Технологічні аспекти виробництва замороженого десерту парфе-мікс. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Мостова Л. М. Харків. 2012. Ч. 1. С. 95
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27108
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-95.pdf134.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.