Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 45 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Визначення якісного складу ультрафільтраційного концентрату знежиреного молока
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Гузенко, Василь Володимирович
;
Кіріченко, Юрій Олександрович
;
Мельник, Ольга Євгенівна
;
Відміцький, Владислав Вадимович
2017
Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
;
Ялинич, Станіслав Ігорович
2017
Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольором
Кіптела, Людмила Василівна
;
Загорулько, Андрій Миколайович
;
Загорулько, Олексій Євгенович
;
Ляшенко, Богдан Віталійович
2015
Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання
Шубіна, Лідія Юріївна
;
Доманова, Олена Володимирівна
;
Дзигар, Віка Сергіївна
2013
Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2013
Порівняльне тестування плодоовочевих консервів для дитячого харчування, що реалізуються в торговельній мережі Харкова
Сорокіна, С. В.
;
Афанасьєва, В. А.
;
Скляр, Ю. В.
2015
Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Головко, Микола Павлович
;
Роговий, Іван Станіславович
;
Рогова, Алла Леонідівна
2015
Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої
Постнов, Геннадій Михайлович
;
Терешкін, Олег Георгійович
;
Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
;
Василець, Інна Валеріївна
2015
Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоїв
Одарченко, Микола Семенович
;
Карпенко, Зінаїда Павлівна
;
Сергієнко, Аліна Олександрівна
;
Бобирєва, Анастасія Андріївна
2015
Актуальність використання рослинної сировини для виробництва слабоалкогольних напоїв
Пенкіна, Наталія Михайлівна
;
Татар, Лариса Василівна
Discover
Author
3
Афанасьєва, В. А.
3
Пазюк, Вадим Михайлович
3
Сорокіна, С. В.
3
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2
Головко, М. П.
2
Гринченко, Н. Г.
2
Дуб, Володимир Васильович
2
Колесник, Т. Л.
2
Михайлов, Валерій Михайлович
2
Петрова, Жанна Олександрівна
.
next >
Subject
21
quality
21
качество
3
drying
3
energy efficiency
2
chemical composition
2
frying
2
grain dryers
2
heat treatment
2
seeds
2
безпечність
.
next >
Date issued
44
2010 - 2020
1
2009 - 2009
Has File(s)
45
true