Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26914
Title: Вплив додавання м'яса кальмара і кухонної солі на властивості фаршевих напівфабрикатів
Authors: Козлова, С. Л.
Руденко, О. М.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Козлова С. Л., Руденко О. М. Вплив додавання м'яса кальмара і кухонної солі на властивості фаршевих напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Лебська Т. К. Харків. 2012. Ч. 1. С. 81
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26914
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-81.pdf220.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.