Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26914
Title: | Вплив додавання м'яса кальмара і кухонної солі на властивості фаршевих напівфабрикатів |
Authors: | Козлова, С. Л. Руденко, О. М. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Козлова С. Л., Руденко О. М. Вплив додавання м'яса кальмара і кухонної солі на властивості фаршевих напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Лебська Т. К. Харків. 2012. Ч. 1. С. 81 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26914 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-81.pdf | 220.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.