Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26914
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козлова, С. Л. | - |
dc.contributor.author | Руденко, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-16T13:21:40Z | - |
dc.date.available | 2023-03-16T13:21:40Z | - |
dc.date.issued | 2012-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Козлова С. Л., Руденко О. М. Вплив додавання м'яса кальмара і кухонної солі на властивості фаршевих напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Лебська Т. К. Харків. 2012. Ч. 1. С. 81 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26914 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив додавання м'яса кальмара і кухонної солі на властивості фаршевих напівфабрикатів | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-81.pdf | 220.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.