Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26908
Название: Перспектива використання порошку топінамбура для створення продуктів із функціональними властивостями
Авторы: Кабанець, А. А.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кабанець А. А. Перспектива використання порошку топінамбура для створення продуктів із функціональними властивостями. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Харків. 2012. Ч. 1. С. 80
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26908
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-80.pdf135.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.