Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26852
Название: Шляхи використання ферментних препаратів у технологіях м’ясних виробів
Авторы: Мілько, Р. О.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мілько Р. О. Шляхи використання ферментних препаратів у технологіях м’ясних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 71
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26852
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-71.pdf136.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.