Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26852
Title: Шляхи використання ферментних препаратів у технологіях м’ясних виробів
Authors: Мілько, Р. О.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мілько Р. О. Шляхи використання ферментних препаратів у технологіях м’ясних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 71
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26852
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-71.pdf136.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.