Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26813
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.advisor | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Бузовська, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-16T07:37:16Z | - |
dc.date.available | 2023-03-16T07:37:16Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Бузовська А. В. Дослідження способу знезараження м'ясної сировини та його апаратурне оформлення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Дейниченко Г. В., Постнов Г. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 344. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26813 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження способу знезараження м'ясної сировини та його апаратурне оформлення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_344.pdf | 113.67 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.