Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26813
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.advisorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorБузовська, А. В.-
dc.date.accessioned2023-03-16T07:37:16Z-
dc.date.available2023-03-16T07:37:16Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБузовська А. В. Дослідження способу знезараження м'ясної сировини та його апаратурне оформлення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Дейниченко Г. В., Постнов Г. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 344.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26813-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження способу знезараження м'ясної сировини та його апаратурне оформленняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_344.pdf113.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.