Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26810
Title: | Вплив температури активації шунгіту на ефект очищення соку столового буряку |
Authors: | Шейко, Т. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Мельник, Л. М. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шейко Т. В. Вплив температури активації шунгіту на ефект очищення соку столового буряку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Мельник Л. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 341. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26810 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_341.pdf | 150.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.