Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26789
Назва: | Узгодження результатів методів AAS і ICP-AES для визначення Na, К, Ca та Mg у продуктах переробки молочної сироватки |
Автори: | Губський, Сергій Михайлович Юрченко, Олег Іванович Волкова, Анастасія Сергіївна |
Ключові слова: | молочна сироватка;атомно-адсорбційна спектроскопія |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Губський С. М., Юрченко О. І., Волкова А. С. Узгодження результатів методів AAS і ICP-AES для визначення Na, К, Ca та Mg у продуктах переробки молочної сироватки. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. Ч. 1. С. 300-301. |
Короткий огляд (реферат): | Мета даної роботи полягала в розробці методики визначення вмісту натрію, калію, кальцію та магнію, що становлять основу мінеральної частини, в вихідному, проміжних (ретентат, пермеат) і кінцевому продуктах процесу переробки молочної сироватки підсирної в СМСД. В якості методів дослідження вмісту магнію і кальцію в зразках були обрані атомно-абсорбційний (AAS); калію і натрію – атомно-емісійний (AES) і атомно-емісійний з індукційно-зв’язаною плазмою (ICP-AES). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26789 |
ISBN: | 978-966-405-424-6 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
hubskyy_uzhodzhennya_rezultativ_metodiv_tezy_kharkiv_2017_1_300-301.pdf | 545.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.