Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26789
Назва: Узгодження результатів методів AAS і ICP-AES для визначення Na, К, Ca та Mg у продуктах переробки молочної сироватки
Автори: Губський, Сергій Михайлович
Юрченко, Олег Іванович
Волкова, Анастасія Сергіївна
Ключові слова: молочна сироватка;атомно-адсорбційна спектроскопія
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Губський С. М., Юрченко О. І., Волкова А. С. Узгодження результатів методів AAS і ICP-AES для визначення Na, К, Ca та Mg у продуктах переробки молочної сироватки. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. Ч. 1. С. 300-301.
Короткий огляд (реферат): Мета даної роботи полягала в розробці методики визначення вмісту натрію, калію, кальцію та магнію, що становлять основу мінеральної частини, в вихідному, проміжних (ретентат, пермеат) і кінцевому продуктах процесу переробки молочної сироватки підсирної в СМСД. В якості методів дослідження вмісту магнію і кальцію в зразках були обрані атомно-абсорбційний (AAS); калію і натрію – атомно-емісійний (AES) і атомно-емісійний з індукційно-зв’язаною плазмою (ICP-AES).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26789
ISBN: 978-966-405-424-6
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
hubskyy_uzhodzhennya_rezultativ_metodiv_tezy_kharkiv_2017_1_300-301.pdf545.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.