Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26789
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorЮрченко, Олег Іванович-
dc.contributor.authorВолкова, Анастасія Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-03-15T16:05:35Z-
dc.date.available2023-03-15T16:05:35Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГубський С. М., Юрченко О. І., Волкова А. С. Узгодження результатів методів AAS і ICP-AES для визначення Na, К, Ca та Mg у продуктах переробки молочної сироватки. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. Ч. 1. С. 300-301.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-424-6-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26789-
dc.description.abstractМета даної роботи полягала в розробці методики визначення вмісту натрію, калію, кальцію та магнію, що становлять основу мінеральної частини, в вихідному, проміжних (ретентат, пермеат) і кінцевому продуктах процесу переробки молочної сироватки підсирної в СМСД. В якості методів дослідження вмісту магнію і кальцію в зразках були обрані атомно-абсорбційний (AAS); калію і натрію – атомно-емісійний (AES) і атомно-емісійний з індукційно-зв’язаною плазмою (ICP-AES).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectмолочна сироваткаuk_UA
dc.subjectатомно-адсорбційна спектроскопіяuk_UA
dc.titleУзгодження результатів методів AAS і ICP-AES для визначення Na, К, Ca та Mg у продуктах переробки молочної сироваткиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
hubskyy_uzhodzhennya_rezultativ_metodiv_tezy_kharkiv_2017_1_300-301.pdf545.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.