Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26783
Назва: | Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном С |
Автори: | Євлаш, Вікторія Владленівна Губський, Сергій Михайлович Аксьонова, Олена Федорівна Железняк, Зінаїда Валеріївна |
Ключові слова: | аскорбінова кислота;желе;кулонометрія |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Євлаш В. В., Губський С. М., Аксьонова О. Ф., Железняк З. В. Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном С. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 359-360. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було обґрунтування методики визначення вітаміну С в водних розчинах гідроколоїдів методом гальваностатичної кулонометрії із подальшою оцінкою можливості визначення вмісту АК в желейних виробах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26783 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
yevlash_hubskyy_formuvannya_yakosti_zheleynykh_vyrobiv_tezy_kharkiv_2016_359-360.pdf | 244.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.