Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26783
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Губський, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Аксьонова, Олена Федорівна | - |
dc.contributor.author | Железняк, Зінаїда Валеріївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-15T15:19:08Z | - |
dc.date.available | 2023-03-15T15:19:08Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Губський С. М., Аксьонова О. Ф., Железняк З. В. Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном С. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 359-360. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26783 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи було обґрунтування методики визначення вітаміну С в водних розчинах гідроколоїдів методом гальваностатичної кулонометрії із подальшою оцінкою можливості визначення вмісту АК в желейних виробах. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk_UA |
dc.subject | желе | uk_UA |
dc.subject | кулонометрія | uk_UA |
dc.title | Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном С | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
yevlash_hubskyy_formuvannya_yakosti_zheleynykh_vyrobiv_tezy_kharkiv_2016_359-360.pdf | 244.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.