Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26783
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorАксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorЖелезняк, Зінаїда Валеріївна-
dc.date.accessioned2023-03-15T15:19:08Z-
dc.date.available2023-03-15T15:19:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Губський С. М., Аксьонова О. Ф., Железняк З. В. Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном С. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 359-360.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26783-
dc.description.abstractМетою роботи було обґрунтування методики визначення вітаміну С в водних розчинах гідроколоїдів методом гальваностатичної кулонометрії із подальшою оцінкою можливості визначення вмісту АК в желейних виробах.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectжелеuk_UA
dc.subjectкулонометріяuk_UA
dc.titleФормування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном Сuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
yevlash_hubskyy_formuvannya_yakosti_zheleynykh_vyrobiv_tezy_kharkiv_2016_359-360.pdf244.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.