Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26782
Назва: Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу
Автори: Шматченко, Наталя Василівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Губський, Сергій Михайлович
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Ключові слова: мармелад;маршмелоу;антиоксидантна активність
Дата публікації: 2016
Видавництво: Одеса: ОНАХТ
Бібліографічний опис: Шматченко Н. В., Артамонова М. В., Губський С. М., Пілюгіна І. С. Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу. Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 13-17 верес. 2016 р.; Одеська нац. акад. харч. технологій. Одеса: ОНАХТ, 2016. С. 75-77.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження було визначення бромної антиоксидантної ємності свіжої рослинної сировини, кріодобавок з неї та мармеладу і маршмелоу з їх використанням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26782
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shmatchenko_vplyv_roslynnykh_kriodobavok_tezy_odesa_2016_75-77.pdf712.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.