Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26782
Назва: | Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу |
Автори: | Шматченко, Наталя Василівна Артамонова, Майя Володимирівна Губський, Сергій Михайлович Пілюгіна, Інна Сергіївна |
Ключові слова: | мармелад;маршмелоу;антиоксидантна активність |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Одеса: ОНАХТ |
Бібліографічний опис: | Шматченко Н. В., Артамонова М. В., Губський С. М., Пілюгіна І. С. Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу. Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 13-17 верес. 2016 р.; Одеська нац. акад. харч. технологій. Одеса: ОНАХТ, 2016. С. 75-77. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження було визначення бромної антиоксидантної ємності свіжої рослинної сировини, кріодобавок з неї та мармеладу і маршмелоу з їх використанням. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26782 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
shmatchenko_vplyv_roslynnykh_kriodobavok_tezy_odesa_2016_75-77.pdf | 712.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.